Exformatics
Följ oss på:  

Exformatics redo för ECM och ÄHS i mobilen 

ÄHS och ECM för iPhone, iPad och Android-devicesExformatics är nu klar med en ny och förbättrad mobil applikation. Exformatics Anywhere för iPhone, iPad och Android gör det möjligt att genomföra och distribuera arbetsuppgifter samt att läsa dokument - var man än befinner sig.

Nu kan både medarbetare och företag bättre utnyttja väntetider när man är på resande fot. En ny förbättrad mobil applikation gör det möjligt att arbeta med välbekanta aktiviteter i ECM-lösningen (dokument- och ärendehantering) från Exformatics, både från Tablet-PC och smartphone.

Med Exformatics Anywhere flyttas uppgifterna till nya, flexibla miljöer där medarbetarna kan få en översikt över pågående arbetsuppgifter, se status på aktiviteter och läsa dokument i mobilen. 

”Med denna nya mobila lösning ger vi våra kunder möjlighet att än mer höja sin effektivitet. Vi hör från våra kunder att allt fler medarbetare får smartphones och Tablet PC och då vill man naturligtvis kunna utnyttja möjligheterna som finns där. Och det kan dom nu, med denna förbättrade mobila lösning,” säger Morten Marquard, utvecklingsdirektör på Exformatics

Och timingen visar sig vara helt rätt. Statistiken visar att fler kommer att ha tillgång till internet från mobila enheter, dvs smartphones och TabletPC, än från fasta uppkopplingar om fyra år. Detta visar en amerikansk undersökning, som också framhåller att siffrorna är de samma för europeiska användare.(källa)

Men utvecklingen av affärssystem för mobila enheter står still. En ny svensk undersökning visar att 91 procent av smartphone-användarna använder telefonen för e-mail. Men endast 13 procent använder den för kundinformation och ynka fyra procent till information om projekt.(källa). Den sifferfördelningen vill Exformatics ändra på. 

”Vi gör det nu i ännu högre grad möjligt att arbeta effktivt under tiden mellan möten, vid transporter och vid andra tillfällen där det varit slöseri med tid. Med vår lösning kan t ex handläggare, projektmedarbetare och chefer fullgöra sina uppgifter. Detta ökar gradvis flexibiliteten i det dagliga arbetet för de anställda,” säger Morten Marquard.

Med Exformatics Anywhere kan användarna utföra en hel del uppgifter som både privata företag och offentliga organisationer använder ECM-lösningen till.

Från den mobila enheten går det lätt och snabbt att dela information till samtliga, eller till delar av sin arbetsplats. Man kan söka i aktiviteter/projekt/ärenden och läsa och kommentera i filer (t ex dokument) som hör till  aktiviteterna. Här kan man se sina egna uppdrag och delegera ut uppgifter.

För att förbättra säkerhetsnivån finns ingen data på den mobila enheten. De läses via en cloudbaserad lösning från servrar som är placerade bakom brandväggen. Det finns alltså ingen känslig data på enheten.

Exformatics Anywhere är tillgänglig i Apple App Store och på Android Market. Läs mer om ECM-applikationen - klicka här.

Läs mer om Exformatics ECM här.


Övriga nyheter från Exformatics

 03-11-2011 Exformatics nyanställer
Läs mer här

 
11-10-2011 Exformatics är utsedd till Gazell 2011
Läs mer här

 
01-09-2011 Exformatics nyanställer
Läs mer här

 
25-05-2011 SharePoint, ECM, arbetsmetoder och effektivisering - Exformatics gästbloggar på Version2
Läs mer här

 
03-05-2011 Danmarks största avfallshanteringsföretag väljer ECM från Exformatics
Läs mer här

 18-03-2011 Tema: ECM och lean säkrar effektiviteten hos TELE Greenland
Läs mer här

 18-03-2011 Tema: Från traditionellt ECM till processverktyg
Läs mer här

 18-03-2011 Tema: Lean och processoptimeringar krävar flexibla IT-lösningar
Läs mer här

 07-02-2011 Paraplyorganisation skiftar till Exformatics ECM
Läs mer här

 05-01-2011 Tønder Forsyning väljer Exformatics ECM
Läs mer här

 25-11-2010 Exformatics bloggar om ECM
Läs mer här

 23-11-2011 Elbek & Vejrup ny distributör
Läs mer här

Nyhetsbrev om ÄHS

Här kan du läsa de senaste nyheterna från Exformatics. 

Om du önskar att få våra nyhetsbrev, som vi skickar till kunder och samarbetspartners, så kontakta oss på:
info@exformatics.com.

Du kan också följa oss på Twitter - se mer på www.twitter.com/exformaticsSE


Få nyhetsbrev om ECM