Exformatics

Exformatics första svenska kund

2010-04-20

Exformatics är helt nya på den svenska marknaden och den första kunden i hamn, och nästa är på väg!

Det är det svenska IT konsulthuset AddPro, som har valt Exformatics ECM för att säkra att alla processer inom it-supporten följs.

"Exformatics erbjuder en produkt som är baserad på standardkomponenter från Microsoft, vilket gör den helt unik", berättar CEO Nicklas Persson på AddPro

"Vi fick förfrågningar från svenska verksamheter till vårt danska kontor utan att överhuvudtaget marknadsfört oss på den svenska sidan. Nu har vi fått den första kunden och är på väg att skriva kontrakt med ytterligare en svensk kund. Vi märker att intresset för våra ECM-lösningar är stort och vi räknar med att få tre-fyra kundkontrakt inom snar framtid," berättar Jens Rapp Damsgaard, adm. direktör på Exformatics.

//

Tillbaka till Nyheter
 


 

Fakta

Om AddPro AB

AddPro-koncernen är ett IT-konsulthus som etablerades i Malmö år 2000. Koncernen har expanderat kraftigt och har hela tiden vuxit med stark lönsamhet. Idag finns kontor i Malmö (HK), Stockholm, Göteborg, Örebro, Kalmar, Helsingborg och Kristianstad.
 
AddPro AB är idag marknadsledande inom infrastruktur, säkerhet och kommunikation, applikation och integration, support och drift, m.m.

AddPro AB närmar sig 200 anställda, varav ca. 160 är konsulter.

Läs mer på www.addpro.se