Exformatics
Följ oss på:     

Exformatics skapar entusiasm och arbetsglädje

Exformatics är ECM som skapar entusiasm och arbetsglädjeMen viktigast av allt - lösningar från Exformatics utmanar de traditionella arbetssätten för att hantera information, dokumentation, kommunikation och e-post. Vårt mål är att förenkla arbetsdagen för användarna och se till så att det är enkelt att spara, dela och återanvända information i lösningen. 

Att arbeta med Exformatics ECM lösning är enkelt och logiskt eftersom vi anpassar lösningen till varje verksamhet och avdelning, vilket leder till att användarna snabbt kommer igång utan lång utbildning. Användarvänligheten är i högsätet och information, kontakter, aktiviteter, projekt, metadata, osv, kan man nå med ett fåtal klick. 

Och entusiasmen ökar när lösningarna från Exformatics smälter in i verksamheten och anpassas till de unika arbetsprocesserna. Våra lösningar hjälper användaren från start till mål med tex ett projekt och vi fångar både process, information och kommunikation.

Med Exformatics ECM i huset är det slut med tunga och osmidiga IT-lösningar - vi anpassar lösningen efter er, inte tvärtom.

Läs mer om vad våra kunder tycker – klicka här för att komma till kundcases!

 

Tillbaka till våra kännetecken

kunderna berättar:

"Det är viktigt med den korta implementeringen, så att alla medarbetarna behåller energin och kan se att det sker något hela tiden. Användarna har fått en aha-upplevelse, för nu lägger de dokument in i systemet – och kan faktisk hitta dem igen."

Jesper Sylvest,
IT-konsult,
FTF

Mer information?

Få mer information om Exformatics ECM - hämta broschyren som PDF eller kontakta oss

info@exformatics.com


 Hämta Exformatics ECM-broschyr - klicka här