Exformatics
Följ oss på:     

Exformatics ökar produktiviteten och kunskapsutbytet

 

Exformatics ECM till SharePoint ökar produktiviteten och kunskapsutbytetKunskapsutbyte och informationshantering sker enkelt med Exformatics okomplicerade sätt att spara data i ett gemensamt system. Filer av alla slag – dokument, foton, e-post etc – kan sparas på aktiviteter, ärenden, projekt, m.m. Och det är enkelt att skapa Office-dokument direkt från systemet, via tex en framtagen mall. På så sätt är det också enkelt att hitta dem framöver – även för andra än de som har sparat dem. Allt kan finnas i ett logiskt system, där endast de objekt visas, som användaren har nytta av att se. Allt överflödigt skalas bort.

Detta är inte bara användbart när datorn är kopplad till ett traditionellt närverk - informationshanteringen har man också på resande fot med Exformatics AnyWhere.

Den mobila applikationen ger möjlighet för medarbetarna att utnyttja väntetid till att följa och arbeta med sina ansvarsområden i systemet. 

 
Läs mer om vad våra kunder tycker – klicka här för att komma till kundcases!

Tillbaka till våra kännetecken 

kunderna berättar:

"Med många ärenden, små som stora, behövde vi ett effektivt system, som var anpassningsbart och flexibelt, för att hantera ostrukturerad och strukturerad information omkring varje enskilt ärende. 

Exformatics ECM ger oss struktur över en obegränsad mängd information, tack vare sina en till många associationer."

Klas Ljunggren,
it-chef, AddPro AB

Mer information?

Få mer information om Exformatics ECM - hämta broschyren som PDF eller kontakta oss 

info@exformatics.com


 Hämta Exformatics ECM-broschyr - klicka här