Exformatics

Nyheter från 2008
 

Leveransen till TELE Greeland godkänd!

2008-09-17
  

Efter bara 4 veckors projektarbete har en stor del av leveransen till TELE Greenland nått godkännande fasen!

Alla deltagare i projektet har bidragit till denna framgång, som vi anser vara ett inofficiellt världsrekord i leveranstid för en mycket omfattande ECM lösning!

Hela sluttestet hade totalt 11 fel och ändringsönskemål, varav 10 avslutades senare samma dag!

Över 500 000 dokument i LO:s Exformatics ECM (Enterprise Content Management) lösning

2008-08-25
  

En av Danmarks största organisationer, LO, har precis nått en milstolpe.

Idag innehåller LO:s Exformatics ECM lösning mer än 500 000 dokument. Den tidigare tunga pappersarkiveringen är nu mycket långt borta, trots att det är mindre än två år sedan som LO - efter ett mycket kort projekt - tog Exformatics ECM i bruk.

LO:s administrationschef, Knud Martens är fortfarande imponerad av både lösningens möjligheter och Exformatics förmåga att snabbt möta och implementera nya krav från LO:s sida.


 

Tele Greenland väljer Exformatics ECM!

2008-07-23

  
TELE Greenland med omkring 600 anställda, har sedan hösten 2008, fått en gemensam plattform för aktivitets- och informationshantering.

Valet föll på Exformatics ECM efter ett anbudsförfarande där TELE Greenland, med Devoteam Consulting som rådgivare, valde vår lösning, som levererades i samarbete mellan Front Avenue och Exformatics.

Vår uppfattning är att Exformatics ECM vann på grund av att lösningen går långt utöver traditionell elektronisk ärende- och dokumenthantering och ger TELE Greenland en strategisk plattform som kan hantera aktiviteter, arbetsflöden, e-post och dokument i så olika funktioner som projektledning, kustradio ärenden, HR och daglig administration.

Lösningen hos TELE Greenland är döpt "Tumit" som på Svenska översätts till "fotavtryck". I Exformatics glädjer vi oss över att TELE Greenland har valt möjligheten för att sätta sina fotspår på tvärs i hela organisationen.

TELE Greenland A/S ägs till 100 % av Grönland Hjemmestyre. Företaget har sitt huvudkontor i Nuuk och avdelningar över hela den stora ön.


 

Frie Børnehaver og Fritidshjem går live med Exformatics ECM efter 6 veckors projekt!

2008-06-25

  
Efter ett framgångsrikt projekt på bara 6 veckor, har Frie Børnehaver og Fritidshjem nu Exformatics ECM i fullt bruk i hela organisationen.

Lösningen är integrerad med Axapta, så nu blir information och data, som kommer från det befintliga CRM systemet, öppet och tillgängligt för hela organisationen, via portalsidor i Exformatics ECM.
 

 

Seminariedeltagare utser Exformatics ECM som Best Practice

2008-05-20

  
VidenDanmark arrangerade ett seminarium förra veckan, där sex leverantörer presenterade sina lösningar inom området elektronisk dokumenthantering. Deltagarna var ca 50 personer, alla som på ett eller annat sätt arbetar med informationshantering.

I slutet av seminariet gjordes en inofficiell ranking av lösningarna, där publiken valde vilken lösning som uppfattades som den bästa och mest nyskapande. Trots att vi stod upp mot god konkurrens, kan vi med glädje notera att över hälften av rösterna gick till Exformatics ECM (Enterprise Content Management) lösning.

En mycket klar seger i en inofficiell omröstning gör oss naturligtvis inte passiva. Vi har just fått bekräftat att vi är på rätt spår - och vi fortsätter att utveckla med full kraft!

Läs mer om seminariet här 


 

Över 400 oberoende förskoleinstitutioner får glädje av Exformatics ECM

2008-05-05

  
Stor lättnad i det administrativa arbetet, intuitivt användargränssnitt och återanvändning av välbekanta Office-program såsom Outlook, Word och Excel var de avgörande faktorerna när landsföreningen Frie Børnehaver og Fritidshjem valde Exformatics ECM.

Landsföreningen, som är Danmarks största administrations verksamhet, för mer än 400 privata daghem och fritidshem, förväntar att alla 55 administrativa medarbetare arbetar i Exformatics lösning i slutet av augusti.

För Exformatics är Frie Børnehaver og Fritidshjem en särskilt intressant kund, eftersom användarna har i hög grad varit delaktiga i valet av lösning.

Användarna belönas med vårt uttalade mål om att användbarhet inte får sättas ur spel på bekostnad av en omfattande funktionalitet.


 

Fullt hus när CorpNordic berättade om Exformatics Portalen

2008-03-12

  
Vid Danmarks största intranät konferens, IntraTeam Event, som hölls i Köpenhamn förra veckan, var CorpNordics presentation av Exformatics portal lösning en riktig succé.

Intresset var så stort att konferensarrangören – fick tilldela CorpNordic ytterligare en presentation.

Från Exformatics sida skulle vi vilja tacka CorpNordic för de båda presentationerna och även ett tack till de hängivna lyssnarna för en spännande dag med många intressanta frågor och bra dialoger.


 

Global leverantör av automationslösningar väljer Exformatics

2008-02-27

  
Baserat på den danska grenen av FKI Logistex (tidigare Crisplant Industries A/S i Århus), har de stora internationella automationsspecialisterna valt Exformatics lösning för projekt- och informationshantering.

Lösningen kommer inledningsvis att användas i stora kundprojekt.

FKI Logistex är erkänt som en av världens ledande leverantörer av lösningar för transportörer, automatisering och integrering. FKI Logistex arbetar med kunder så som stora flygplatser, paketerings distributörer, industriföretag m.fl. FKI Logistex har i världen ca 3500 anställda.

För Exformatics bekräftar affären att våra lösningar ger kunskapsbaserade företag, med en standard SharePoint-plattform, möjlighet att dra verklig affärsnytta genom kunskapsutbyte och aktivitetsstyrning.


 

Exformatics talar på IntraTeam Event, Danmarks största intranät konferens

2008-02-01

  
Kom och lyssna på vår presentation, den 5 mars 2008, om SharePoint, verksamhets- och informationshantering.

En SharePoint-infrastruktur är en mycket bra start, men de stora vinsterna hämtas först när den samlade kunskapen verkligen aktiveras.

Det har flera företag och organisationer lärt sig efter installationen av Exformatics ECM, ovanpå existerande SharePoint-plattform.


 


Tillbaka till Nyheter
 

  

Nyhetsbrev

Här kan du läsa de senaste nyheterna från Exformatics. 

Om du önskar att få våra nyhetsbrev, som vi skickar till kunder och samarbetspartners, så kontakta oss på:
info@exformatics.com.

Du kan också följa oss på Twitter - se mer på www.twitter.com/exformatics.

 Exformatics nyheter


Tillbaka till Nyheter